maanantai 8. helmikuuta 2016

Tee Maikki se, mitä pystyt!

Minkälaista juttua sinä syötät itsellesi? Joka tapauksessa jotain ja jonkunlaista. Olen kirjoittanut varmaan kohta vuoden päivät tsemppivihkoa. Tsemppaan itseäni kirjoittamalla. Vihkon alkusivuilla lukee: "Ei ole yhdentekevää, mitä juttelet itsellesi. Jos puhut kuin vastuullinen aikuinen puhuisi sinulle, sillä on positiivinen kaiku. Uskon niin." Vielä jatkoa: "Tajuan, että ja jos suhtaudun armollisesti omiin tunteisiini ja ajatuksiini (esim.pelkoa, inhoa tai vihaa herättäviin), sillä on merkitystä juuri siihen, kuinka tunnen noita tunteita.Tunnenko, että nuo tunteet hallitsee minua tai ovatko ne viemässä minua johonkin."

Olenpa ollutkin aika positiivisella mielellä edellistä kirjoittaessani. Silti, tekee mieli palata yhäkin tuohon tsemppivihkoon ja saada kokea, että tsemppaus auttaa. Eihän se tunteita pois vie, ilkeitäkään, mutta niiden kanssa pääsee helpommin juttusille. Se on hienoa se.

Vasta kirjoitin tsemppivihkoon nuo otsikon sanat. Tee Maikki se, mitä pystyt. Enempää ei tarvitse. Tee sinäkin se, mitä kykenet, se riittää. Syvä huokaus ja iso kiitos.

2 kommenttia: